Ole Ramsnes ble Norgesmester!

Ole Berge Ramsnes ble idag Norgesmester og fikk sin etterlengtede Kongepokal! Les mer på Norskgolf.  Dermed følger vi den gode trenden, ifjor ble det dobbelt med Aksel Olsen og Marthe Wold. Ole ble også junior Norgesmester for en del år siden, og dermed har han endelig gått forbi sin far, Leif Ramsnes som ‘bare’ er Norgesmester for Herrer.

Ellers ble Aksel Olsen ble nummer 8, Petter Mikalsen 10 og Ruben Pettersen 15 av de norske som var med i Nordic Leage turneringen Norwegian Open. Tomas Helgø misset cut’en og Sondre Ronold måtte desverre trekke pga en skadet skulder.

Vi Gratulerer Ole med Kongepokal!

Resultater

ole nm mester

Daffinrud og Ramsnes Norgesmestere i golf 2016
Kongepokalene havnet i Vestfold GK og Stavanger GK.
Tonje Daffinrud fra Vestfold Golfklubb og Ole B. Ramsnes fra Stavanger GK er Norgesmestere i golf 2016. Lørdag ettermiddag tok de imot sine første kongepokaler.

Daffinrud avsluttet turneringen med sterke minus tre på siste ni, og endte dermed ett slag foran Marita Engzelius fra Oslo GK. Bronseplassen gikk til Madelene Stavnar, også hun fra Vestfold GK.

Ole B. Ramsnes fra Stavanger GK startet dagen et stykke bak i feltet, men med en solid avslutningsrunde samtidig som de andre norske falt av, kunne også han heve kongepokalen. Sølvmedaljen ble delt og gikk til Sigurd Aune fra Trondheim GK og Bård Skogen fra Haugaland GK.

Norgesmesterskapet i golf har i år fått en ny vri. Turneringen inngår i Nordea Tour (herrer) og Nordea Tour/LET Access (damer) som begge er internasjonale turneringsserier for profesjonelle. Startfeltet er derfor vesentlig sterkere enn tidligere Norgesmesterskap fordi også utenlandske profesjonelle deltar. Kun norske utøvere kan imidlertid bli Norgesmestere.

Daffinrud endte for øvrig på femteplass i turneringen som ble vunnet av svenske Linda Wessberg. Ramsnes ble nummer ti i herrenes turnering som ble vunnet av Oscar Lengdén fra Sverige.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen