Sondre, Ole og Aksel i Nordic Golf League

Sondre Erevik Ronold, Ole Berge Ramsnes og Aksel Krisoffer Olsen stiller i turneringen Thisted Forsikring Championship  Ålandsbanken som spilles på Storådalens Golfklub i Holstebro, Danmark. Turneringen starter 21. september og går til 23. september og er en del av Nordic Golf League.

Final Four på Nordic League
Dette er første turnering av Freja Final Four, som er sluttspillet på Nordic League. Vinneren får med seg en klokke til over hundre tusen kroner. Fra Team Norway stiller Christian Aronsen (Miklagard GK), Jarand E. Arnøy (Fana GK), Ole B. Ramsnes (Stavanger GK), Sondre E. Ronold (Stavanger GK), Elias Bertheussen (Trondheim GK) og Aksel K. Olsen (Stavanger GK).

Førsteårsproffen Aksel K. Olsen er klar for andre runde av kvalifiseringen til European Tour 2017 etter godt spill den første kvalifiseringsturneringen forrige uke.- Jeg klarte å sette sammen gode scorer, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg har fortsatt et mål om å vinne en Nordic League-turnering i år og satser på at det blir denne uken, sier Olsen.

Vi ønsker Sondre, Ole og Aksel lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfole_b._ramsnes_bawAksel3