College seier og banerekord for Petter

Petter Mikalsen tok hjem sin første College seier da han gikk på -13 i turneringen The Paintbrush Invitational i Parker Colerado. Grunnlaget for seieren ble lagt i runde 2, der Petter hadde 8 birdie’s, 1 eagle og en dobbel bogey og -8 totalt og satte dermed ny banerekord på Colorado Golf Club. Les mer på Denvers hjemmeside og Golferen. Denver University ble nummer 7 i dette meget sterke feltet, Oklahoma State vant turneringen.

Norske Kristoffer Ventura kom på andre plass i turneringen og Viktor Hovland kom på 12 plass, begge representerer Oklahoma State University.

Vi Gratulerer!

Resultater

petter-banerekord-coloradopetter-pokal-colorado

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus