Ole legger opp, men blir med videre

14570756_10154521815101145_6505981185043849945_oOle Berge Ramsnes har gjennom flere år representert Stavanger Golfklubb både nasjonalt og internasjonalt. Som medlem av Team Norway og med NM titler under beltet kan klubben være veldig stolt over det han har oppnådd.

Resultater som ikke svarte til forventningene er hovedgrunnen til at han ikke satser videre, men med en NM tittel så sent som i august så kan vi vell si at han gir seg på topp! Les artikkelen fra Norsk Golf her

Tiden fremover skal Ole konsentrere seg om sitt master studie, men før og under den tid så blir Ole her hos oss og blir assistant pro. Sammen med Are, skal Ole drive den yngre generasjon fremover og inspirere flere til å ta opp golf. Veien til Golf blir Ole´s hovedansvar, og gjennom sin egen innstilling til hva som må til for å bli god så er han rett mann til å inspirere golf aspiranter. Så medlemmer vil ennå se representanter fra Ramsnes familien titt og ofte på treningsområdene.

Vi gleder oss over å ha Ole med på laget i 2017 sesongen

 

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus