World of Leading Golf

Ledelsen og styret kan med glede si at vi har akseptert å bli medlem av World of Leading Golf.
World of Leading Golf består av over 60 baner på verdens basis og representerer noen av de beste og mest eksklusive klubbene som man kan spille på. Stavanger Golfklubb vil fra og med 1.november stå på denne listen. Sammen med Miklagaard er vi de eneste norske klubbene i dette nettverket. I følge CEO av World of Leading Golf har de nå fått de to beste banene i Norge under sin paraply.

Hva betyr dette for deg som medlem og Stavanger Golfklubb?

Som medlem av dette nettverket vil vi få tilgang til eksperter når det kommer til bane design og vedlikehold av våre 18 hull, slik at de holder en høy standard. Vi vil inngå i deres golf guide og markedsført i deres kanaler på verdensbasis.

For deg som medlem vil dette by på flere muligheter når det gjelder å spille andre baner i verden som dere alltid har hatt lyst å prøve. Hver medlem vil få en innloggings kode på nettsiden hvor man kan se på tilbud fra andre medlemsklubber som er eksklusive og ikke tilgjengelige for andre enn medlemmer. Dette gjelder om du ønsker å være medlem for en dag på Trump Turnberry eller om en weekend i Hellas på Costa Navario er mer ønskelig. Andre medlemsklubber som er verdt å nevne er Le Golf National i Frankrike som er vert for Ryder Cup i 2018 og også Close House i England som ønsker British Masters velkommen allerede neste år.

Ta en titt på hjemmesiden i linken ovenfor og se hvilke andre klubber som er medlem her. Vi tror at dette er noe som medlemmer på SGK kan dra stor nytte av.

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus