Åpen dag for simulator 3. Desember

2016-11-22-12-39-522016-11-22-12-38-43

Som dere fleste vet så har klubben gått til innkjøp av 2 nye simulatorer for å videreføre klubbens visjon om å bli en helårs klubb og tilby både instruksjon, spill, teambuilding og hygge for golfere året rundt. Nå med 3 simulatorer på plass så har vi muligheten til nettopp dette.

Da vil vi fremover kunne tilby turneringer og andre aktiviteter som vanligvis kun er forbeholdt sommerstid på våre breddegrader. Sammen med vår Pro Are Friestad skal vi lage ett program og ett tilbud som vi tror kan tilfredsstille hele bredden i klubben.

Alle 3 simulatorer bruker Trackman som er det foretrukne redskapet for alle profesjonelle golfere både på PGA og Europa Tour. Trackman gir deg data på inntil en tomme´s nøyaktighet og er overlegen når det kommer til radar teknologi.

 

3.desember inviterer vi alle til å komme innom for å se og ikke minst få opplæring i hvordan våre simulatorer fungerer. Her vil Kim sammen med Jr laget være til hjelp hele dagen fra kl 10 for å gjøre deg/dere komfortable med funksjonene og ikke minst spille en god runde golf.

Fra og med i dag vil dere finne simulator 2 og 3 i Golfbox og alle som ønsker kan booke seg inn en time gratis den dagen. Vi håper at dette vil gi mersmak på spill innendørs og øke aktiviteten på golfklubben også når vi er på det kaldeste.

 

I anledningen vil også Pro Shop starte sitt julesalg, der Fraser og Sheena kan tilby en mengde varer som kan friste hver og en golfer. Golf hører til også under juletreet. Om vi er heldige så kommer også gløggen frem.

 

Vi håper at mest mulig av dere tar turen innom eller benytter dere av gratis timen som er tilgjengelig for dere på lørdag. PS, første mann til mølla.

Vi er veldig spent på å få 3 simulatorer i hus.

 

Dersom det er noen spørsmål om dagen så ta gjerne kontakt med meg på kim@sgk.no