Snart klar for Åpen Dag i Sagen-Huset

2016-12-02-09-45-41

Litt arbeid igjen.

Nå er det snart klart for fremvisning av våre 2 nye simulatorer som vi nå ferdigstiller. Litt jobb igjen utover kvelden i dag fredag så skal alt være klart til lørdag morgen, og vi håper på stor innrykk av medlemmer og gjester.

Stor interesse

Vi kan med glede si at vi har mottatt mange forespørsler og bestillinger fra medlemmer som ønsker å teste ut de nye simulatorene, og vi har ennå plass til noen flere. Dersom du ikke har bestilt til til lørdag så fortvil ikke, det er ennå mulig å komme innom for en titt og slå noen slag dersom det er ønskelig. Puttegreenen er og åpen for de som ønsker å terpe litt på putting.

Julegrøt se2016-12-02-09-46-11rveres

Farmhouse åpner kl 12 og Petter serverer grøt og saft til 65kr samt muligheten for gløgg. Det blir
julestemning tvers gjennom.

Proshop Julesalg

Shopen starter sitt julesalg kl 10 og har klargjort gode muligheter for å sikre seg noen flotte tillegg i golfbanen. Kanskje en gave fra “meg til meg” eller til noen som trenger en fornyelse.

Håper å se så mange som mulig hos oss i morgen, og håper på stor innendørs aktivitet i Sagen Huset over vinteren.

2016-12-02-11-26-57

Husk at det er mulig å abonnere på innlegg fra Stavanger Golfklubb via nettsiden slik at du får med deg alt som skjer på klubben via email. Alle nyheter/salg og happenings vil bli publisert på nettside og via Facebook.

 

 

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen