Ladies Only

Tirsdag kveld ble det holdt en simulator session kun for damene i klubben. Are + JR laget stilte opp for å gi god opplæring til dem som aldri hadde prøvd før og i tillegg gi en innsikt i at simulator golf kan være en gøy opplevelse, og ikke minst lærerikt.

 

Oppmøtet var veldig bra og juniorene gjorde sitt beste med å holde følge når spørsmålene begynte å fly rundt i lokalet. Utelukkende positivt at interessen er der for prosjektet som har blitt gjennomført i vårt klubbhus, og vi håper at slike kvelder gir ny inspirasjon til å prøve simulator sammen med venner og andre medlemmer.

Formålet med denne kvelden som den forrige vi hadde for alle medlemmer den 3.desember er å fjerne frykten for førstegangs brukere. Vi ser at de som har kommet seg forbi denne frykten for å klargjøre simulator til spill kommer tilbake gang etter gang. Og alle er enig i det….. Ballen går jo mye lengre ute !?! Gjør den virkelig det, eller er vi golfere ikke vant til å bli avslørt av en datamaskin?

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen