Ladies Only

Tirsdag kveld ble det holdt en simulator session kun for damene i klubben. Are + JR laget stilte opp for å gi god opplæring til dem som aldri hadde prøvd før og i tillegg gi en innsikt i at simulator golf kan være en gøy opplevelse, og ikke minst lærerikt.

 

Oppmøtet var veldig bra og juniorene gjorde sitt beste med å holde følge når spørsmålene begynte å fly rundt i lokalet. Utelukkende positivt at interessen er der for prosjektet som har blitt gjennomført i vårt klubbhus, og vi håper at slike kvelder gir ny inspirasjon til å prøve simulator sammen med venner og andre medlemmer.

Formålet med denne kvelden som den forrige vi hadde for alle medlemmer den 3.desember er å fjerne frykten for førstegangs brukere. Vi ser at de som har kommet seg forbi denne frykten for å klargjøre simulator til spill kommer tilbake gang etter gang. Og alle er enig i det….. Ballen går jo mye lengre ute !?! Gjør den virkelig det, eller er vi golfere ikke vant til å bli avslørt av en datamaskin?

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt