Seniorturneringene – ny sesong

Også i år blir seniorturneringene spilt som slagkonkurranse annenhver onsdag med shot-gun spillestart kl 09.30. Mandag 15. mai erstatter 17.mai! Påmeldingsfrist er kl. 12.00 to dager før turnering.

I år har vi igjen gjort avtale med Farmhouse om servering av kaffe/te og et kakestykke. Selvbetjening i baren i Jærhuset vil redusere kødannelse og bidra til økt trivsel mens vi venter på premieutdelingen. Startkontingenten er fastsatt til kr. 80.00.

Det blir som før premiering for netto resultat i tre klasser; damer, herrer 52 og herrer 56. Nytt av året er at dagens beste brutto resultat også vil bli premiert. Tradisjon med «dør-premier» blir videreført så her er det mulighet for alle til å få med seg en hyggelig oppmuntring.

Vel møtt til ny sesong!

 

 

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus