Tesla kommer på besøk

Tesla kommer til Stavanger Golfklubb den 19. april, og gir deg muligheten til å oppleve Model X med elektrisk firehjulsdrift.

Besøk oss på vår stand der vi sammen kan se på hvordan det kan lønne seg for deg å kjøre elektrisk. Her kan du også bestille prøvekjøring der en Tesla-representant plukker deg opp på ønsket sted i Stavanger og omegn for prøvekjøringen.

Du kan også melde deg på denne prøvekjøringsopplevelsen ved å fylle ut skjemaet her. En representant fra Tesla Stavanger vil så kontakte deg for å avtale nærmere.

På vår stand vil du også få muligheten til å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en helg i en Tesla. Møt oss hos Stavanger Golfklubb den 19. april for å delta. Du vil og finne Tesla golfballer rundt på banen denne dagen, ta vare på den og lever den på Tesla standen for å vinne en premie.

Du må være over 25 år for å kunne vinne.

Lykke til!

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen (gamle 8 stengt)
Åpen