Golfens Dag & Bruktmarked

Søndag 28mai er Golfens Dag & Bruktmarked.

Golfklubbene i distriktet har gått sammen og inviterer alle til å prøve golf på sin lokale bane. Det vil være instruktører tilstede som hjelper deg. Denne dagen er det gratis. Golf er ekstremt familie vennlig, så her vil det være noe for alle.

Til alle medlemmer; Ta med en venn eller familiemedlem til SGK denne dagen og få også dem interessert i denne herlige idretten. 

For mange er klubbhuset og caféen like viktig som det som skjer på golfbanen. Her kan man i ro og mak nyte en matbit og noe i koppen eller glasset. Nå er tiden inne for å snakke om de gode, og mindre gode, slagene og det man har opplevd på golfbanen.

 

Bruktmarked

Samme dag vil vi og holde vårt bruktmarked. Dette er ett samarbeid mellom Trivsels komite & Junior/Elite komite. Dette vil bli holdt i Sagen Huset under Golfens Dag. Har du behov for noe utstyr så trenger det ikke alltid å være nytt. Det finnes mye bra utstyr der ute som man kan anskaffe seg for en billig penge. Dette gjelder både om du er en ny golfer eller en erfaren golfer som jakter etter akkurat DEN god køllen som man hadde før.

30% av salget går til klubbens junior satsning.

Innleveringsdatoer er: 23/5 kl 18-20 og 27/5 kl 11-14

Innleveringer kan avtales ved å kontakte:

 

NM Lag Herrer. Stavanger Golfklubbs herrelag 2012. Fra vesntre Petter Mikalsen, Ole Berge Ramsnes, Aksel Kristoffer Olsen, Eirik Tage Johansen, Are Åsland Friestad og kaptein Jan Egil Nærland
Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen