Narvesen Tour Resultater

Her finner dere en link til Narvesen Tour resultater fra Søndag

Det ble en våt opplevelse for våre yngste, men mange gode scorer ble levert. Bra jobba ! Det så lenge bra ut for været etter en ellers nydelig helg i Stavanger. Mange barn stilte opp i shorts og T-skjorte som man hadde gjort til vane etter noen fine dager. Rett rundt klokken 11 bestemte værgudene seg for å snu og himmelen åpnet seg. Mange fedre var observert i pro shop for å haste kjøpe paraply og deretter løpe ut på banen for å finne sine respektive barn. Hatten av til dem og.

Det var første gang SGK benyttet seg av Grønn Tee(35), som en en ny slope på banen som gjør den kortere for de yngste spillerene. Klassene 12-15 benyttet seg av denne tee boksen og tilbakemeldingen var god.

Nedenfor ser finner dere ett utvalg av bilder fra premieringen, og vi ser frem til å være vert for Narvesen Tour ved neste anledning.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus