Surprise Open Resultater

Denne lørdagen var det ett comeback for en gammel turnering, nemlig Surprise Open. En turnering utenom det vanlige, der man trengte en bruksanvisning for å finne ut hvordan man spiller de enkelte hull. Muligheten til å spille banen i all slags vinkler, med forskjellige regler kommer ikke så ofte og håper at de som deltok synes dette var morro. Mange kjenner seg kanskje igjen med å spille banen i forskjellige vinkler, men på lørdag var det faktisk meningen at man skulle gjøre det.

Resultat listen ble delt i 2 klasser. Vi gratulerer alle vinner, well done!

 

Klasse A

  1. Jan Kjetil Nystrøm 49 poeng
  2. Anders Oppedal 45 poeng
  3. Reidar Jacobsen 45 poeng
  4. Frode Tapio 44 poeng
  5. Bente Soltvedt 43 poeng

Klasse B

  1. Anders Solbrekk 40 poeng
  2. Sverre Ekeli 40 poeng
  3. Frode Hønsi 39 poeng
  4. Tore Helliesen 38 poeng
  5. Elisabeth Nevland 38 poeng