SGK OPEN

Neste turnering ut er SGK Open som går av stabelen søndag 18. Juni.

Dette er en individuell Stableford turnering tilgjengelig for både medlemmer og gjester. Det vil bli delt i ulike klasser avhengig av hcp, og det vil og bli premieringer for beste flight. Premiering i 3 klasser.

Værmeldingen ser lovende ut, og da er det ingen grunn til ikke å bli med å konkurrere. Bli med på en hyggelig turnering og mål dine Stableford krefter mot andre golfere på samme nivå.  Påmeldingsfrist er på fredag.

Meld dere på her

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12