Hvorfor topp-dresser og spiker vi greener?

På mandag denne uken topp dresset og spiket greeenene. Men hvorfor gjør vi det?

Hver 4-6 uke gjør vi dette, og spesielt nå denne sommeren ettersom det ikke virker som at regnet skal gi deg. Dette er viktig arbeid for banen, og helt nødvendig dersom vi skal ha greener i god stand gjennom hele sesongen. Vi får mange meldinger og irritasjon rundt dette, som er forståelig, men vi håper at det er forståelse for viktigheten i dette arbeidet. Behovet for O2 er kritisk for greener, slik at de kan puste og dermed vokse jevnt. Blir det overbelastning av for eksempel vann, så kan det føre til endringer i røttene og da vokser gresset ujevnt. Dette er noe av grunnen til at du ser gul-aktige flekker på greeen, og også på fairwayer.

For å forklare dette bedre så har vi denne videoen som illustrerer meget godt det arbeidet som blir gjort for å ha de beste forhold som mulig på banen.

Banestatus på nett vil bli oppdatert hver gang vi foretar oss dette, slik at det er mulig å sjekke i forkant.

 

                       

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen