Top Nordic Golf booking

Medlems-tilbudet Top Nordic Golf har i år blitt veldig populært og vi sender daglig ut medlems- forespørsler til våre samarbeids-klubber. Det er veldig hyggelig å se at dette tilbudet blir benyttet og håper at dere er fornøyd med denne muligheten som dette gir.

Dette er ett unikt tilbud og vi er veldig selektive i de klubber som er med her.

Husk at hvis dere ønsker å benytte dere av tilbudet så må dette bookes gjennom klubben. Det er ikke mulig å booke dette selv da vi kun har begrenset med tee-times hver dag og dette må administreres mellom klubbene. Booker du tee-time selv så vil du ikke kunne få godene for Top Nordic Golf.

Les mer om hvordan du booker tee-time her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen