Top Nordic Golf booking

Medlems-tilbudet Top Nordic Golf har i år blitt veldig populært og vi sender daglig ut medlems- forespørsler til våre samarbeids-klubber. Det er veldig hyggelig å se at dette tilbudet blir benyttet og håper at dere er fornøyd med denne muligheten som dette gir.

Dette er ett unikt tilbud og vi er veldig selektive i de klubber som er med her.

Husk at hvis dere ønsker å benytte dere av tilbudet så må dette bookes gjennom klubben. Det er ikke mulig å booke dette selv da vi kun har begrenset med tee-times hver dag og dette må administreres mellom klubbene. Booker du tee-time selv så vil du ikke kunne få godene for Top Nordic Golf.

Les mer om hvordan du booker tee-time her.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12