Top Nordic Golf booking

Medlems-tilbudet Top Nordic Golf har i år blitt veldig populært og vi sender daglig ut medlems- forespørsler til våre samarbeids-klubber. Det er veldig hyggelig å se at dette tilbudet blir benyttet og håper at dere er fornøyd med denne muligheten som dette gir.

Dette er ett unikt tilbud og vi er veldig selektive i de klubber som er med her.

Husk at hvis dere ønsker å benytte dere av tilbudet så må dette bookes gjennom klubben. Det er ikke mulig å booke dette selv da vi kun har begrenset med tee-times hver dag og dette må administreres mellom klubbene. Booker du tee-time selv så vil du ikke kunne få godene for Top Nordic Golf.

Les mer om hvordan du booker tee-time her.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.