Følg Tage, Aksel og Petter på Challenge Tour

Eirik Tage Johansen, Aksel Olsen og Petter Mikalsen spiller Challenge Tour på Miklagard denne uken. Etter tre år uten Challenge Tour i Norge kan nordmenn endelig få oppleve kommende golfstjerner på nært hold når Miklagard Golf inviterer til golffest. Turneringen starter torsdag 17. august og går over 4 dager. Normalt er det bare Tage som har arbeidsplass på Challenge Touren, men denne gang er også Aksel og Petter med. Tage går ut 8:30, Aksel 8:40 og Petter 8:50 på torsdagen, alle fra hull 1. Les mer i Norskgolf. Vi ønsker lykke til!

Livescore

ST OMER, FRANCE – JUNE 18: Eirik Tage Johansen of Norway hits his tee shot on the 2nd hole during day three of the Saint Omer Open on June 18, 2011 in St. Omer, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen