Simulator-sesong i gang

Nå som årets golf sesong er på hell så er vi i gang med å planlegge årets innendørs sesong. Simulatorene er allerede klar til bruk for dem som ønsker det, men vi setter opp ulike konkurranser og turneringer for dem som ønsker å spille i løpet av vinteren.

I år vil det våre KM Matchplay innendørs med 3/4 hcp for både damer og herrer. Deltagelse er gratis foruten leien av simulatoren. Her kan alle være med.
Påmelding skjer via mail til proshop@sgk.no 
Mer informasjon kan fås i Proshop.

Ukentlig Medal.
Er i gang og informasjon finnes på nettsiden over hvilke baner som spilles. Informasjonen finnes og på oppslagstavlen i Sagenhuset. Det er ingen hcp grense for å bli med og det spilles i Stableford format. Premiering for hver ukes vinner så heng på.

Senior Lagmatch
I år vil det for første gang være en senior turnering på simulator. Hver mandag vil det bli spilt matcher. Hvert lag stiller med 2 spillere og simulatorene er reservert fra 0900-1500 hver mandag. Det koster 150,- per spiller/match.
Meld på ditt lag via oppslagstavle eller ved å ta kontakt med Rein Brand fra senior komité

Protimer Simulator over vinteren
Hold svingen og spillet i gang over vinteren. Are Friestad tilbyr pro-timer hele vinter sesongen.
25min 350kr
50min 600kr
6x25min 1750kr
6x50min 3000kr
Simulator leien er inkludert i prisen.

Pris for å være med på de ulike turneringene som kommer er kun leie for selve simulatoren om ikke annet blir spesifisert. Proshop vil og være åpen i vinter og vil være tilgjengelig for custom fitting og praktisk hjelp til dem som er nye for simulator spill.
Spør oss gjerne!