Simulator-sesong i gang

Nå som årets golf sesong er på hell så er vi i gang med å planlegge årets innendørs sesong. Simulatorene er allerede klar til bruk for dem som ønsker det, men vi setter opp ulike konkurranser og turneringer for dem som ønsker å spille i løpet av vinteren.

I år vil det våre KM Matchplay innendørs med 3/4 hcp for både damer og herrer. Deltagelse er gratis foruten leien av simulatoren. Her kan alle være med.
Påmelding skjer via mail til proshop@sgk.no 
Mer informasjon kan fås i Proshop.

Ukentlig Medal.
Er i gang og informasjon finnes på nettsiden over hvilke baner som spilles. Informasjonen finnes og på oppslagstavlen i Sagenhuset. Det er ingen hcp grense for å bli med og det spilles i Stableford format. Premiering for hver ukes vinner så heng på.

Senior Lagmatch
I år vil det for første gang være en senior turnering på simulator. Hver mandag vil det bli spilt matcher. Hvert lag stiller med 2 spillere og simulatorene er reservert fra 0900-1500 hver mandag. Det koster 150,- per spiller/match.
Meld på ditt lag via oppslagstavle eller ved å ta kontakt med Rein Brand fra senior komité

Protimer Simulator over vinteren
Hold svingen og spillet i gang over vinteren. Are Friestad tilbyr pro-timer hele vinter sesongen.
25min 350kr
50min 600kr
6x25min 1750kr
6x50min 3000kr
Simulator leien er inkludert i prisen.

Pris for å være med på de ulike turneringene som kommer er kun leie for selve simulatoren om ikke annet blir spesifisert. Proshop vil og være åpen i vinter og vil være tilgjengelig for custom fitting og praktisk hjelp til dem som er nye for simulator spill.
Spør oss gjerne!

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen