Velkommen til ny golfsesong!

Selv om det i skrivende stund er kaldt og golfbanen delvis dekket av snø så er damekomiteen godt i gang med å forberede golfåret 2018.  Ny komite ble valgt på årsmøte 6 februar og første møte i komiteen er avholdt.

Vi håper at vi sammen med dere klarer å vårt mål om å skape en god, trivelig og kjekk arena for alle damegolfere i SGK.

Punkter på agendaen så langt er:

 • «Torsdagstreff» / Simulatorene for damer.  Målfrid Sundal har på eget initiativ dratt i gang simulatorspill for damer hver torsdag i 2018.  Dette har vært svært populært og vi har hatt mange fine stunder sammen i underetagen i Sagenhuset på torsdags ettermiddagene/kveldene.  Alle oppfordres til å bli med fremover!
 • Damedag: Dette er vår turnering som i år spilles mandager. Vi håper flest mulig damer vil delta, både de som har spilt tidligere og de som ikke har vært med på damedag tidligere. Damegolf er for alle, sosialt og kjekt!  Du kan velge å spille når som helst i løpet av dagen.  Deltagelse i turneringen bekreftes ved betaling i proshop eller på vipps før en går ut, og det kreves kun en markør på scorekort som leveres i proshop eller i postkasse etter fullført runde.  Det spilles 18 (evt 9) hull, hhv Stableford og slag annen hver gang.  Ta kontakt med noen i dame komiteen om noe er uklart.
 • Siste mandag i måneden spiller vi 9 hulls scramble etterfulgt av en sosial sammenkomst. Farmhouse tilbyr god mat og drikke for en god pris.  Det var god oppslutning om disse i 2017, men vi har plass til flere!
 • Rogaland Dametur:  Flere av klubbens damer deltar i Rogaland Dametur. Vi oppfordre flere til å bli med.  Ta kontakt med noen av oss i komiteen om det skulle være spørsmål eller annet.  Jo flere jo bedre med tanke på mulighet for felles transport. SGK er arrangør av avslutningsturneringen – Lørdag 22 september. I fjor var det nærmere 100 deltagere fra hele regionen. Klubben fikk veldig gode tilbakemeldinger, det være seg banen, medlemmene, kakene, været, restauranten mm.
 • SGK Damer hjemmeside:  Vedlagt link til damegruppen sin hjemmeside https://www.sgk.no/category/damegruppen/
 • SGK Damer på Facebook:  Vi har egen side ‘Stavanger GK damegolf’ som er verdt å være medlem av.  Her forsøker vi å informere fortløpende om aktiviteter etc..
 • Saker under behandling er:
  • Kurs for damene. Klubben ønsker å tilby en treningsgruppe for damer som vil gå gjennom hele sesongen, fra april til september med ukentlig trening. Med jevnlig oppfølgning fra trener vil det være stort potensiale for utvikling samt være miljøskapende for deltagere.
   • Det vil også bli tilbudt kurs som går over 8 uker med forskjellige tema fra uke til uke, tilsvarende det vi hadde i 2017 med stor deltagelse.
  • Egen golftur for gruppen
  • Oppdatering på regler?
  • Golfkolleksjon (klær) for damene ?
 • Om du vil bli varslet på mail når det kommer oppdateringer på siden vår, skriv inn epost adressen din under Abonner på nettstedet via epost og klikk på Abonner knappen. Klikk på linken her så vil du se det på høyre side.
 • Datoer å merke seg:
  • Mandag 23.04 – Åpningsturnering 9 hulls scramble + sosial sammenkomst m/mat
  • Fredag   04.05 – Maikatt, stableford turnering + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 28.05 – 9 hulls scramble m/premiering for mai + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 25.06 – 9 hulls scramble m/premiering for juni + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 27.08 – 9 hulls scramble m/premiering for juli og august + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 01.10 – Avslutningsturnering 9 hulls scramble m/premiering for september + sosial sammenkomst m/mat

Mer info vil komme etter hvert.  Håper dette var en grei start.  Ta kontakt med oss i komiteen om input om andre ting som bør nevnes.

 

Golfhilsen fra årets damekomite;

 

Birthe Nylund Sundt, May Tove Vistnes, Reidun Wold, Ingri Lokna, May Årsvold Mønnich, Anna Terese Lekvam

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus