Velkommen til Onsdagsslicen 2018

Nå har banen åpnet for sommersesongen 2018 og onsdag 25.april har vi første onsdagsslice. Onsdagslicen er for voksne som har handikap over 30, er ny, kjenner få i klubben eller vil gjerne ha et puff for å spille sammen med andre.

Slice’n spilles hver 14. onsdag. Vi starter spillet kl 18.00 (i september kl 17.00). Vi går i grupper på max 4; alle gruppene har med en ledsager som kjenner banen og golfreglene. De fleste spiller scramble, men du kan spille stableford hvis der er flere som vil det.

Slice’n koster kr 30 som du betaler i proshopen. Etter runden som er på ni hull, møtes vi i Jærhuset til en kopp kaffe/ te og et kakestykke. Vi premierer det beste laget, har en god golf drøs om runden.  Har noen spørsmål angående hendelser under runden prøver vi å svare på de.

PÅMELDING skjer enten ved at du skriver deg på en liste som henger i gangen i Sagenhuset eller ved SMS/e-post til en av oss i komiteen.

Jan Helge Hansen, mobil 916 25 360, jan.helge.hansen2@lyse.net

Tor Øyvin Fiskå, mobil 416 21 822, tof@bate.no

Tone Arild, mobil 951 98 543, tonearild@yahoo.no

Berit Gilje, mobil 958 14 577, berit.gilje@outlook.com

Inger Mydland, mobil 952 42 079, inger.mydland@lyse.net

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen