Aksel og Petter i Estland

Aksel Olsen og Petter Mikalsen spiller også denne uken Nordic Golf League som nå har forflyttet seg til Estland. Turneringen Pärnu Bay Golf Links Challenge starter onsdag 23. mai og går over 3 dager. Aksel, som til tross for miss i omspillet forrige turnering, var andreplass ikke bare nedtur. Den førte ham nemlig til toppen av Nordic League-rankingen, og det blir spennende å se om Aksel har samme form denne uke. Vi ønsker Lykke Til!

Livescore

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.