Lagmesterskapet

Norsk Senior Golf arrangerer Lagmesterskapet (uoffisielt Lag-NM) den 18. og 19. august. SGK har både dame og herrelag i 1. divisjon som skal spilles på Kongsvinger GK. Damene har også lag i 2. divisjon som i år spilles på Kragerø GK. Herrenes lag i 3. divisjon skal spille på Bjørnefjorden GK. Her har vi også anledning til å stille damelag. Målet er som kjent å ha lag representert i alle 3 divisjonene.

Medlemmer i SGK og NSG kan delta. Uttak til lagene blir gjort på grunnlag av de 5 beste brutto scorene i inneværende sesong og oppnådd i turneringer registrert i Golfbox. Uttaket blir gjort i slutten av juli. Mer informasjon på NSG`s hjemmeside: seniorgolf.no

 

 

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12