Lagmesterskapet

Norsk Senior Golf arrangerer Lagmesterskapet (uoffisielt Lag-NM) den 18. og 19. august. SGK har både dame og herrelag i 1. divisjon som skal spilles på Kongsvinger GK. Damene har også lag i 2. divisjon som i år spilles på Kragerø GK. Herrenes lag i 3. divisjon skal spille på Bjørnefjorden GK. Her har vi også anledning til å stille damelag. Målet er som kjent å ha lag representert i alle 3 divisjonene.

Medlemmer i SGK og NSG kan delta. Uttak til lagene blir gjort på grunnlag av de 5 beste brutto scorene i inneværende sesong og oppnådd i turneringer registrert i Golfbox. Uttaket blir gjort i slutten av juli. Mer informasjon på NSG`s hjemmeside: seniorgolf.no

 

 

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen