THE 49TH ANNUAL SOGT – OILMENS

I år er det Aker BP som arrangerer årets Oilmens turnering i forkant av ONS. For 49.ende året på rad går denne turneringen av stabelen.
Jobber du i energi sektoren og har lyst til å delta på denne tradisjonsrike turneringen så les mer under fra Aker BP direkte og klikk inn på hjemmesiden. Her har du mulighet til registrere deg som spiller og i tillegg få din bedrift med på dette.
Vi gleder oss til nok en gang å være vertskap for denne turneringen.
Tekst følger på engelsk.

http://oilmens.org

On behalf of the Organising Companies, Aker BP would like to invite golf players working in the energy business to join the traditional Stavanger Oilmen’s Golf Tournament (SOGT). The tournament will take place Saturday 25th August and Sunday 26th August 2018 at the Stavanger Golf Club.

This is a two-day tournament where both men and women play one round of golf in the morning of each day. On Sunday evening, a Prize Award Dinner will be organized. The total cost for each participant including 2 breakfasts, 2 lunches and a prize award dinner is NOK 2400.

We believe that SOGT 2018 is an excellent opportunity for company profiling. Please have a look at “Information for Sponsors”. If you are interested, please fill out the “Sponsor Registration Form” or contact us at SOGT@AkerBP.com. Sponsorships are awarded on a first come first served basis.

We look forward to hear from you. Our intention is to maintain and develop SOGT as a successful golf tournament for golf players as well as sponsors!

Yours faithfully,

Tournament Manager

Terje Ohrstrand
On behalf of the SOGT 2018 Organising Committee

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen