Følg Norgesmesterskapet på Sola

Torsdag 9. august starter Norgesmesterskapet 2018 på Sola GK. Stavanger stiller med 3 Damer og 12 Herrer i turneringen som går over 4 dager, med cut etter 2.

Norgesmesteskapet arrangeres i samarbeid mellom NGF og golfklubbene. Norgesmesterskapet er den øverste nasjonale turneringen for elitespillere, damer og herrer. Målsetningen med Norgesmesterskapet er å kåre Norges beste golfspiller, dame- og herre, og utdeling av Kongepokaler.

Vi stiller med følgende spillere:

Damer: Renate Hjelle Grimstad, Rikke Nordvik, Marthe Wold

Herrer: Jens Håkon Middborg Bendiksen, Robel Berhane, Tor Forgard Davis, Mats Ege, Neil Mckay Fraser, Magnus Oliver Jepson, Petter Mikalsen, Arne Ravndal, Ole Berge Ramsnes, Sondre Erevik Ronold, Jan Inge Strand

Vi ønsker Lykke Til!

Livescore Damer

Livescore Herrer