Klubbmesterskapet 2018

Lederball herrer 2017

8 og 9 September går årets Klubbmesterskap av stabelen. 

Det vil da konkurreres i alle klasser over to dagers golf. Klubbmesterskapet eller KM som det mer populært er kalt er prestisjetung turnering i klubben der det vanker heder og ære av å komme på veggen i klubbhuset, men og en kjempe hyggelig helg for å treffe medlemmer og konkurrere med venner. 

Kiosken vil åpne 07:45 begge dager og det vil bli servert varm lunsj fra kl 1200 til 135,-. 

Herrene spiller 3 runder, mens de resterende klasser spille 2 runder. Hvem løfter trofeet i år, hvem overasker, hvilke nye golfere blir du kjent med, hvordan blir været? Alt dette i en herlig suppe over en helg også kalt KM

Påmeldingen finner du i Golfbox. 
Meld deg på i dag til klubbens øverste turnering. Den er åpen for alle! 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen