NSG – Lagmesterskapet

I helgen spilles det uoffisielle norgesmesterskapet for senior-lag i regi av Norsk Senior Golf. Stavanger Golfklubb er representert med flere lag. 1.divisjon for både damer og herrer spilles på Kongsvinger GK. 

damelaget spiller Bodil Borgen, Solfrid Fosseide, Sigrunn Lilleløkken og Anne Friis Thommassen. Lenke til Golfbox for starttider og resultater.                                                                                                                                                  På herrelaget spiller Tore Nyrén, Arve Pedersen, Tore Christoffer Sviland og Torgeir Tunge. Lenke til Golfbox for starttider og resultater.

2. divisjon damer spilles på Kragerø GK. Her stiller vi med følgende lag: Kjersti Jæger, Unni Næss, Olaug Slethei og Bente Soltvedt.
Lenke til Golfbox for starttider og resultater.

3. divisjon herrer spilles på Bjørnefjorden GK der Rein Brand, Dagfinn Klovning, Joao Leitao og Kjell Willy Steine representerer SGK. Lenke til Golfboks for starttider og resultater.

Lykke til!

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen