Nye kurs til nye og gamle golfere

Nå er vi endelig i august. En herlig måned for golf. Det betyr og at vi starter opp kurs og treninger for golfere. På våre trenings sider finner du mange valg som kan passe deg. Alt i fra en nybegynner eller diverse treningsgrupper som du kan delta på.

Veien Til Golf Junior

Veien Til Golf Voksen

Medlemstrening hcp 36-54

Dametreninger

Alt dette med oppstart nå i august.

Med det fine været vi har hatt i 2018, så har golfen i Norge fått den lille boosten tilbake. Nå ønsker vi å utdanne nye golfere, men og hjelpe eksisterende golfere til å bli bedre. Vi håper medlemmer i Stavanger GK er med på å spre budskapet slik at vi får nye potensielle talenter inn i klubben som barn, men og voksne spillere som kan ha stor glede av golf i mange år fremover.

For spørsmål om kurs og hva som kan passe for deg, ta gjerne kontakt med hovedtrener Are Friestad på are@sgk.no

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt