Resultater Klubbmesterskap 2018

I helgen ble årets klubbmesterskap gjennomført. I varierende forhold ble det kåret nye vinnere i alle klasser. Banen klarte seg veldig godt gjennom helgen selv med det nedbøret som kom den siste uken. Lørdag morgen startet i styrtregn for herrene, men ble veldig bra ut over dagen. En seig og våt rough gjorde scoring noe vanskelig og det gjenspeiles i alle klasser. Ukens beste runde ble levert på lørdag ettermiddag da 2017 klubbmester Christopher Juvkam leverte en bunnsolid 65 runde, tett oppfulgt av Magnus Jepson på 66 slag. 
Marthe Wold var stabiliteten selv og leverte en 71 og 72 runde for å vinne komfortabelt. 
Magnus Jepson vaklet noe på 2.runde lørdag, men når man er 1 cm fra HIO på hull 5 søndag var mye avgjort da Juvkam måtte trekke seg pga jobb. Uværet satt skikkelig i gang på søndag med ca en time igjen av spillet, heldigvis hadde ikke dette noen påvirkning på resultatet. 

Vi gratulerer alle vinnere.

Årets klubbmester for damer og herrer er  Marthe Wold og
Magnus Jepson

Resultater Klasse Damer/jr
Resultater Klasse Damer Senior
Resultater Klasse Damer Senior 65+
Resultater Klasse A Senior
Resultater Klasse B Senior
Resultater Klasse C Senior
Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus