Rikke, Ruth og Vilde Marie til topps!

Foto: Christian Døvle

Etter to dager i rufsevær og kraftige vindkast på opptil 19 meter per sekund var det noen helt andre forhold som møtte spillerne da de pegget opp i årets siste runde av Srixon Tour på Kragerø GK mandag morgen: med strålende sol og svak vind viste banen seg fra sin aller beste side, og resultatet ble også gjennomgående lavere scorer i hele feltet.

Rikke Nordvik vant i U19 klassen. Dette var Rikke´s andre seier på rad etter at hun vant på Norgescup i Kongsvinger. Hun og Live Hope fra Byneset GK lå helt likt med 2 hull igjen å spille. Da hadde til og med Live fått HIO på hull 10! 

Rikke Nordvik, som ledet alene før siste runde, fikk tilbake overtaket med birdie på det 17. par 3-hullet, og da hun klistret innspillet på det 18. hullet til to meter fra pinnen, var Hope avhengig av å senke sin chip for å tvinge Nordvik ut i omspill.

Det klarte hun ikke, og med hvert sitt par vant Nordvik til slutt med ett slag på +11, slaget foran Hope og to slag foran Sola GKs Franziska Sliper. 

Nordviks siste scorekort årets Srixon Tour-sesongen endte på 70 slag, med tre birdies, tre bogeys og resten par. Dette var hennes første seier på Srixon Tour.

Jenter U15

I jentenes yngste aldersklasse på Kragerø GK var det Ruth Tønnessen fra Stavanger GK som stakk av med seieren på +31, to slag foran Kristina Tollefsen (Nøtterøy GK). Sofie Bindner Engesæth (Oslo GK) kapret tredjeplassen med +37.

Tønnessen stod før denne uken med fem pallplasseringer på seks turneringer, og endelig sikret hun sin første seier. 

Sammenlagt på Order of Merit var det derimot hennes klubbvenninne Vilde Marie Nystrøm som vant foran Kristina Tollefsen og Tønnesen.

Utrolig bra spilt av våre 3 jenter! Vi gratulerer Rikke og Ruth med sine seiere og Vilde Marie med OOM seier i u15. Gleder oss allerede til neste sesong. 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen