Følg Aksel og Tage i Finalesteget til Europatouren

Eirik Tage Johansen og Aksel Kristoffer Olsen spiller finalesteget, steg 3 i Q-school for Europa Touren. Aksel kvalifiserte seg gjennom steg 2 i Q-school og Tage kom direkte til steg 3 etter god innsats på Challenge Touren. Begge er sikret fulle spille rettigheter på Challenge Touren neste år og går dermed inn i kvalifisering uten de ellers høye skuldre det ellers pleier å være. Derfor lever håpet om en plass i det gode selskap på europatouren i 2019 fortsatt i beste velgående for Tage og Aksel.

Turneringen starter lørdag 10. November, spilles på Lumine Golf Club i Spania og går over 6 runder. Vi ønsker Lykke Til!

Livescore

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen