Ny restaurant på plass

Vi lanserte i høst at vi søker ny restaurant til klubben. Det var stort interesse om å overta driften og vi er veldig stolt av å presentere vårt nye samarbeid med Gaffel & Karaffel. 
Gaffel & Karaffel har i over 18 år drevet en suksessrik restaurant i byen med store selskapslokaler. De vil nå utvide, og da gjøre golfklubben til en avdeling i sin restaurant. Eier og kokker er medlemmer av klubben slik at vi tror at vi er i gode hender med dette valget. Samarbeidet åpner og for at klubbens medlemmer har ett bredt tilbud også i Stavanger Sentrum som er knyttet til klubben. 
Gaffel & Karaffel ser stort potensialet i lokalene våre og vil vekke det gamle Jærhuset tilbake til livet. 


En hilsen fra eier Bjørn Erik Sandvaag: 

«Vi er kjempeglad for å være ny leverandør av mat & drikke på Stavanger GK.
Det gamle Jærhuset vil bli et nytt samlingspunkt før og etter golfrunden.
Her vil vi tilby brødmat, snacks & varmretter, i tillegg til alt du kan ønsker deg av varm og kald drikke.

Du skal også få mulighet til å kjøpe golfballer, utstyr og mye annet samarbeid med Proshop. Siden dette er en ny arena for oss må vi prøve og feile litt i starten. Vi ønsker oss temadager, underholdning, vinsmaking, grilling, uteservering, konkurranser med mer..

( Og at du ønsker å besøke oss, også når du ikke skal spille. )

Her vil vi gjerne ha innspill fra medlemmene, jo mer dere bruker oss, desto mer kan vi finne på. Restaurant vil være tilgjengelig for alle medlemmer, i hele sesongen med salg fra Jærhuset.

Når det er private arrangementer eller turneringer i Restaurant, vil Jærhuset være tilgjengelig. Her vil vi også tilby medlemmer til å ha egne arrangementer, sommerfester, bryllup, bursdager, konfirmasjoner etc…

I tillegg til dette vil vi også ha egne gode tilbud for SGK´s medlemmer i vår restaurant i byen.»

Vi gleder oss og ønsker dere en riktig god jul. Vi ses i 2019!

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen