Velkommen til 2019

Informasjon om det nye året, frister og lignende følger under.

En flott lang juleferie er forbi og vi er endelig kommet til 2019. Gjennom juleferien har flere av våre ivrigste medlemmer fått mange flotte runder på banen med åpne greener. En mild start på vinteren har gjort det mulig for oss å åpne greenene ved anledning, og dette vil vi fortsette med når det er forsvarlig. Banestatus som dere finner på fremsiden av sgk.no vil alltid være oppdatert med siste nytt om hva som er åpent. 
Vi ser og en god aktivitet i Sagen Huset på våre simulatorer som hyggelig. Husk å holde golfspillet i gang gjennom vinteren slik at slicen ikke kommer som ett sjokk når våren setter inn. 

Vi vil senere denne måneden og invitere til klubbens årsmøte som holdes i februar. 

Videre i vinter vil vi nå jobbe med vårt turneringsprogram, leverandører, medlemmer og sponsorer slik at alt er klart til medlemsmassen returnerer til oss. Vi har og som alle vet en ny restaurant på gang, slik at det er mye spennende arbeid nå i de første månedene. 
Tildeling av skap til medlemmer på ventelisten vil og starte neste uke, slik at alle medlemmer som har satt seg på denne listen vil i tur og orden få en mail fra meg når du er på toppen av listen. 

mvh 
Kim

Utmeldingsfrist og andre frister

Utmeldingsfristen for alle norske golfklubber er nå gått ut. Den går ut 31/12 hvert år og dagens medlemsliste vil nå bli levert inn til Norges Idrettsforbund. Det betyr med andre ord at det er ikke mulig å melde seg ut av klubben fra og med i dag. Alle utmeldinger som kommer til oss nå vil bli registrert, men vil ikke ta effekt før 1/1- 2020 i henhold til klubbens laglov. 

Dette gjelder også andre endringer av medlemskap, men ikke for skapleie som kan kanselleres ved behov i forkant av betaling. 
Dersom det foreligger medisinske grunner kan man kontakte Kim i administrasjonen. 

Månedsbetaling i 2019

Fra og med januar så vil det bli mulig å gå over til månedsbetaling for de som ønsker dette. Dette gjelder da alle kategorier unntatt passivt medlemskap.

Alle som har sendt inn skjema om månedsbetaling vil nå motta sin første faktura i januar, som da må legges til avtalegiro og fast trekk i sin nettbank.
Ved valg av månedsbetaling på ett senere tidspunkt vil årskontingenten forbli lik for alle slik at ett høyere månedsbeløp eller tilleggs faktura må beregnes. 

Klikk på denne lenken for å flytte over til denne betalingsløsningen. 
Sjekk og pris på ditt medlemskap på våre nettsider. 

Idrettsgalla og Idrettsdagen

Dato: 5. januar 2019

Klokkeslett: 12:00-17:00

Sted: Forum Expo

RIKsidrettsdagen arrangeres i Forum Expo, SiddIshallen og Stavanger Ishall, og vi har et kjempespennende program å by på!

Det blir underholdning hele dagen, og fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal vil være tilstede for å offisielt åpne RIKsidrettsdagen. Det blir spennende konkurranser, og lokale artister sørger for musikkinnslag. Alt dette – i tillegg til at du kan prøve idretter og møte dine idrettshelter. Sett av datoen og ta turen innom, for her er alle velkomne!

Stavanger Golfklubb stiller med stand og ønsker alle medlemmer velkommen til å svinge innom