Åpne dager på Rangen i april

Kick off for medlemmer nærmer seg og det betyr at vi er like rundt hjørnet med å åpne greener for sesongen. Vi håper at flest mulig av dere stikker innom oss 28.mars for å hente medlemstag, se på nyheter fra proshop, snakke med representanter fra våre leverandører og ikke minst treffe gamle kjente. Vår nye kafé vil og være tilstede og det vil vær muligheter til å treffe dem.

Åpne dager

For å komme skikkelig i gang med sesongen så inviterer vi alle medlemmer til åpne dager på driving rangen i april. Vi har forhåpentligvis åpnet våre greener 1.april og da er det bare og komme seg i gang med treningen.
Drivingrangen vil være gratis i gitte tidspunkt som du kan lese under her og vi vil ha trenere tilgjengelig for tips og råd i startfasen av sesong. Vi håper naturligvis for full range disse dagene. Vi har 30 båser tilgjengelige så første mann til mølla her.

  • 2.april 17-19
  • 4.april 17-19
  • 9.april 17-19
  • 11.april 17-9

Gleder meg til å treffe mest mulig av dere 28.mars og på rangen i april.