Resultater – Lagmesterskapet

Mesterskapet ble spilt i dårlig vær med mye nedbør i Drammen på lørdag og ekstreme nedbørsmengder på Bærheim på søndagen.

Damelaget (Anne, Kjersti, Elin og Bente) kom på 3. plass av 8 lag i 1. divisjon. Herrelaget (Arve, Roger, Tore og Torgeir) kom på 7. plass av 16 lag i 1. divisjon. Gratulerer med vel gjennomført turnering!

3. divisjon Vest ble amputert etter at søndagsrunden/turneringen måtte avbrytes på grunn av uværet. Damelaget (Bodil, Elisabeth, Olaug og Solfrid) kom dermed på 2. plass, mens herrelaget (Geir Rune, Joao, Tore og Dagfinn) havnet på 7. plass.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12