Frost på banen

Nå i helgen hadde vi vårt første møte med frost for høsten. Som alltid på den årstiden vil det være en faktor for spill og da når vi kan åpne banen for dagen. I denne saken vil du finne informasjon til hvordan dette kan påvirke deg som spiller tidlig.

5 ting alle golfere bør vite om frost: https://www.usga.org/content/usga/home-page/articles/2018/01/5-things-to-know–frost-delays.html

Fra tirsdag 7.oktober vil det ikke lengre være mulig å booke tee time i Golfbox før 09:30 da det er fare for frost hver morgen fremover. Dersom det ikke er frost vil banen åpnes, men med bruk av ballrenne. Første booking er da kl 09:36

Dersom banen enda er stengt for frost utgår din booking og spillere må slette sin opprinnelige tid og booke ny tid senere på dagen. Det vil om morgen ikke være mulig å slå ut på hull 10 så siste 9 hull hos oss ligger lengre i skygge enn de første.

Følg instruksene til banemannskap, de åpner banen så tidlig som mulig.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.