Veien til golf – Golfkurs for nybegynnere. Nå på simulator!

Har du lyst å prøve golf? Da passer Veien Til Golf (VTG) kurset perfekt for å komme igang!

Kurset gir en enkel innføring i de ulike delene av spillet som putting, chipping, pitching, sandslag, lange slag, litt teori og banespill. Det er ingen eksamen eller prøver lenger, det holder å gjennomføre kurset. En trenger ikke å ha vært aktiv i annen idrett for å spille golf. Det er spill som kan spilles av alle hele livet. Kurset inkluderer og alt man trenger av utstyr, så her er da bare å møte opp for å lære.

Kurset går nå både ute og inne på våre simulatorer. Oppstart i mars.

Se mer informasjon om tider og pris her

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus