SENIORTURNERING – OPPSTART 6.MAI

Velkommen til ny sesong og nye kjekke seniorturneringer. Det er godt å være i gang igjen. Det er likevel visse tilpasninger i forhold til smittevern som gjelder. Det blir løpende start fra tee 1.

STARTKONTINGENT er kr. 100. Denne betales kontant eller med kort i Proshop før start. Det vil også være mulig å betale med VIPPS til mob.nr. 982 55 622 (Tim Brookes). Det vil bli satt opp bord utenfor Proshop der alle vil få kaffe og vaffel etter runden. Husk gjeldende regler for avstand og hygiene mv.

SCOREKORT. Det skal kun leveres inn ett felles scorekort for hver flight. En person velges til å føre score for alle i flighten.

Registrer tydelig spillere slik med medlemsnummer:
Spiller A = 5-1980 ( medlemsnummer )
Spiller B = 5-450
Spiller C = 5-4152
Spiller D = 5-1200

Før scorekortet leveres inn kontrollerer den som har ført score med hver enkelt spiller, og denne signerer også scorekortet på vegne av alle i flighten. Scorekortet leveres i postkassen.

BUNKERE.
Selv om det ikke ligger raker i bunkerne så er reglene at ballen skal spilles slik den ligger, uansett. Det er med andre ord ikke lov å flytte på ballen i bunkeren i turneringer eller handikapptellende runder. 
Alternativt kan man velge å droppe seg ut av bunker med to straffeslag.

Oppfordrer alle til å bidra til at bunkerne er i så god stand som mulig ved å bruke køllen og/eller føttene til å jevne ut groper etter at dere har slått. 

RESULTATENE kommer i golfbox på vanlig måte. Det vil også bli annonsert vinnere av gavekort på hjemmesiden.

Da ønsker vi alle en god sesong og lykke til på onsdag!

Seniorkomiteen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus