Følg NM Match fra torsdag

Aksel Kristoffer Olsen, Petter Mikalsen, Mats Ege og Rikke Nordvik spiller NM match på Atlungstad Golf klubb fra torsdag 25. juni til til lørdag 27. juni. Det er 24 Damer og 48 Herrer som deltar. Foruten de to norske på PGA touren, er alle de beste proffer og amatører på startlisten. Turneringen består av to deler:
• Del 1: innledende puljespill hvor alle i hver pulje møter hverandre én gang
• Del 2: sluttspill med utslagsmatcher

Turneringen er den første av 3 turneringer i en minitour. Minitouren starter med NM i Match på Atlungstad den 25. juni, fortsetter med Garmin Norgescup på Kongsvingers Golfklubb 7 -9 juli, før det hele avsluttes med Norgesmesterskapet på Holtsmark 30. juli – 2. august.

NM matchspill er en del av NM-veka, og finalene sendes direkte på NRK1 fra klokken 16.00 lørdag 27. juni.

Vi ønsker Lykke Til!

Deltager Liste

Puljespill (Her kan du følge puljespillet, Mats i pulje E, Aksel i pulje F, Petter pulje G, Rikke i pulje D)

Finalespill