For deg som publikum under Lag NM

Turneringen avholdes 17-19 juli. Tee time vil være fra kl 0800 alle dager.

Stavanger GK i samarbeid med NGF følger alle retningslinjer for trygg gjennomføring av turneringen.
Det vil være restriksjoner for ferdsel for publikum rundt klubbhus området der det vil være oppmerkede områder på hvor spillere og publikum kan oppholde seg. Tar du turen til oss i helgen for å se golf, så være oppmerksom på skilting og spør gjerne en av våre vakter dersom du er i tvil.

Kan vi komme og se golf?
Ja, det er åpent for publikum ute på banen og på oppmerkede områder ved klubbhuset. Klubben vil ha verter som er til hjelp for å unngå større samlinger.
Det vil og være oppmerkede områder på selve banen på hvor man kan se golf. Alle gjester bes om å holde seg på veinett/stier og ikke ferdes ute på fairway.

Er 4Kafé åpen?
Ja, kafen vil være åpen for gjester under hele mesterskapet. Hovedinngangen vil da brukes og terrassen på baksiden mot hull 18 vil være tilgjengelig. Hele uteserveringen mot hull 1 vil være forbeholdt spillere.

Er rangen åpen?
Ja, rangen vil være åpen under mesterskapet. Alle som ønsker å slå baller i helgen bes om å benytte seg av de øverste båsene til en hver tid. Spillere vil alltid har første rett på rangen, så det anbefales ikke å komme før på ettermiddagen.

Er Proshop åpen?
Ja, proshop vil holdes åpen som normalt.

Andre spørsmål
Ta gjerne kontakt med Administrasjonen/ Kim som er ansvarlig for turneringen på kim@sgk.no

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus