Oppdatering rundt klubbens bunkere

Klubben har gjennom sesongen høstet mange lovord om banen og de øvrige fasilitetene. Bunkerne har vært unntaket. Det jobbes for å gjøre endringer på disse. For å si det enkelt; det gjelder både selve formen på bunkerne og innholdet i dem. For å ta det siste først; bunkerne er skjemmet av at det kommer stein opp av grunnen og av et veldig varierende sandlag i samme bunker. Konsekvensen er at forholdene fra bunker til bunker varierer veldig.  Det eneste dette er godt for er unnskyldningen for at man ikke får til et ordentlig bunkerslag. Måten å forbedre bunkerne på er å legge en spesiell betong i hele bunkeren som drenerer og samtidig hindrer stein å trenge opp gjennom sanden. I tillegg vil sanden bli byttet ut med en annen type sand som i større grad lar seg binde til betongen og dermed gi muligheter for lik sanddybde i hele bunkeren.  Men utformingen av bunkeren vil også bli endret. Opprinnelig design var en liten helning inn mot en flate og en større helning mot greenen. Flaten i bunnen er nå stort sett borte. Disse flatene vil igjen bli laget større i areal. På denne måten vil våre bunkere bli like med bunkere på andre norske baner (Losby og Miklagard som eksempel) og som man har god erfaring med. I tillegg vil den midtre bunker på hull 5 ble omgjort til en gressbunker. Arbeidet starter i oktober dersom reiserestriksjonene tillater det.

Vi tester nå ny sand i venstre bunker på hull 15. Flere har lagt merke til dette. Dette er da sanden som vi ønsker å bruke videre.
Administrasjonen vil oppdatere videre om oppstart av arbeid.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen