Herrer Senior Simulator-turnering

Påmelding til vinterens innendørs simulator-turnering er åpnet i Golfbox. Det spilles foursome matchplay, hver uke på ny bane. Matchene spilles mandager eller tirsdager, evnt. også annen dag hvis mange deltakere. Lagene har mulighet til å velge/foretrekke spilledag. Hver spiller betaler kr. 150.- som betales med Vipps før hver match. Det kan være hensiktsmessig at lagene består av tre-fire spillere sånn at en er sikker på å kunne stille lag til hver kamp.

Påmeldingsfrist er 9. november.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12