Banen stengt onsdag 7.juli

Onsdag 7.juli holdes banen stengt hele dagen grunnet vedlikehold av alle fairways.

Bakgrunn for stengning er oppslåtte torver og divots som trenger behandling. For at dette arbeidet skal gjøres grundig og mest mulig effektivt stenger vi da banen. Banemannskapet kan da utføre det arbeid som trengs uten spillere.

Vi viser til viktigheten at alle medlemmer og gjester reparerer sine divots så godt som mulig når man spiller.

Ønsker du og bidra?
Alle medlemmer oppfordres til å bli med på en liten dugnad denne dagen. Det vil være til stor hjelp for banemannskapet som skal gå gjennom alle fairways på en dag. Oppmøte vil være ved verkstedet fra kl 0800( kom gjerne senere), og du velger selv hvor lenge du har mulighet til å bli med.

Ta gjerne med egen bøtte og spade dersom du har det.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen