Drivingrange systemet oppgraderes

I løpet av august/september vil vi oppgradere vårt drivingrange system. Det vil sendes ut melding til alle medlemmer i forkant av denne overgangen.
Last ned appen i allerede i dag.

For å ta ut baller på rangen har vi fått inn et system som heter GolfMore. GolfMore er en app som kan lastes ned i App store eller Google play. Du kan klikke på linken nedenfor for å laste den ned. Vi anbefaler alle å registrere seg, og at alle bruker denne appen. Der kan man kjøpe baller, “ballpakker” og motta greenfee til dine gjester. Det eneste du trenger å  gjøre er å logge deg inn i Golfbox når du åpner appen første gang. Hvis du ikke har mulighet til det kan det betales med kredittkort på ball automaten og det kan fremdeles kjøpes rangekort og koder i proshopen.

Til alle som allerede har rangekort på vårt gamle system, kan komme innom proshop for å bytte dette til det nye. Det er mulig å benytte seg både av appen og rangekortet som blir koblet til ditt medlemsnummer i klubben.

Saken oppdateres!

Last ned GolfMore til iOS

Last ned GolfMore til Android

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt