Drivingrange systemet oppgraderes

I løpet av august/september vil vi oppgradere vårt drivingrange system. Det vil sendes ut melding til alle medlemmer i forkant av denne overgangen.
Last ned appen i allerede i dag.

For å ta ut baller på rangen har vi fått inn et system som heter GolfMore. GolfMore er en app som kan lastes ned i App store eller Google play. Du kan klikke på linken nedenfor for å laste den ned. Vi anbefaler alle å registrere seg, og at alle bruker denne appen. Der kan man kjøpe baller, “ballpakker” og motta greenfee til dine gjester. Det eneste du trenger å  gjøre er å logge deg inn i Golfbox når du åpner appen første gang. Hvis du ikke har mulighet til det kan det betales med kredittkort på ball automaten og det kan fremdeles kjøpes rangekort og koder i proshopen.

Til alle som allerede har rangekort på vårt gamle system, kan komme innom proshop for å bytte dette til det nye. Det er mulig å benytte seg både av appen og rangekortet som blir koblet til ditt medlemsnummer i klubben.

Saken oppdateres!

Last ned GolfMore til iOS

Last ned GolfMore til Android

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen (gamle 8 stengt)
Åpen