Kommende banearbeid

Vi har tidligere informert om en oppgradering av klubbens treningsområde samt alle bunkere på banen. Pga Covid situasjonen har denne oppgraderingen latt vente på seg, men nå er vi klar til å gå i gang.

Bygging av nytt treningsområde på gamle hull 8 er nå påbegynt.  Det innebærer at eksisterende  treningsområde på gamle hull 8 vil bli stengt fra og med fredag den 20 august. Treningsområdet på gamle hull 7 vil holdes åpnet gjennom byggeprosessen.  Arbeidet med å rehabilitere bunkerne på banen vil igangsettes i slutten av oktober, umiddelbart etter at bygging av treningsområdet er fullført. Deler av banen vil bli stengt i mens bunker prosjektet pågår. 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus