Senior schamble – sesongavslutning

Velkommen til sosial avslutningsturnering med shot-gun start kl. 09.30 tirsdag 5. oktober. Etter runden blir det samling i klubbhuset med felles lunsj (gryterett, kaffe og kake). Det blir premieutdeling for dagens turnering og premiering for sesongens Order of Merit, brutto og netto i de tre klassene. Videre blir det premier for årets senior matchplay turnering. I tillegg vanker det premie til «nærmest hullet» på hull 10 og hyggelige «door-prices».

Påmelding innen søndag 3. oktober kl. 12.00.

Hilsen seniorkomitéen

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12