Åpningsturneringen for damene

Da er vi endelig i gang. I går kunne vi for første gang på to år arrangere Åpningsturnering for damene. Og atter en gang var vi heldige med det meste: 

56 glade damer, flott bane og en sol som skinte på oss hele runden. 

Bilde: privat

Etter runden samlet vi oss i restauranten hvor Frode fra Gaffel & Karaffel serverte to nydelige kyllingretter med ris, samt kake og kaffe. 

Vi er utrolig heldige i Stavanger GK som har en Proshop som støtter opp og bidrar til at damene skal ha det bra. Så også i går; I tillegg til å gi flere doorprizes, fikk alle damer som deltok i går en voucher som gir 20% på alle klær & sko ut hele denne uken. 

I tillegg hjelpes det til med utplassering og innhenting av utstyr til Closest to Pin, Longest Drive etc. Nok en gang, tusen takk til Tim & Irene. 

Scrambelen ble også denne gangen jevn og spennende , med 1 lag som brukte 35 slag, 2 lag hadde 36 slag og 1 lag med 37 slag som de beste. De 4 beste lagene fikk gavekort i premie.

Vinnerlaget ble: Hilde Erevik Ronold, Anna Terese Lekvam, Irene Reinkjøp og Tracy Nordskog 


Lengste drive hull 2 : Bente Soltvedt

Nærmest pinnen på hull 5: Margaret Åsly

Nærmest strek i Fairway hull 9: Grethe Stange


Tusen takk til alle damer i går. Dere bidro så til de grader med humør, positivitet og spilleglede, noe som gjorde at det ble en veldig hyggelig ettermiddag og kveld. 


Vi gleder oss til resten av sesongen, og håper dere alle melder dere på de kommende arrangementer, det være seg Maikatten 6.mai, neste Scramble 30.mai og ikke minst hver mandag fremover på de vanlige damedagene. Vi håper det nye opplegget er bra og at det motiverer enda flere til å delta.


Ha en fin dag i solen 


For Damekomiteen, Anne Friis Thommassen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen