Sesongstart for damene

Hallo Damer 🙂


Nå er det ikke lenge før vi igjen kan samles på banen til Damedager, scrambler og hyggelig samvær. Alle sesongens aktiviteter skal nå være registrert i Golfbox.


Vi starter med Åpningsturnering 9 hull scramble med påfølgende mat, premieutdeling og sosialt samvær mandag 25.april. Det er åpnet for påmelding i Golfbox. 

Første ordinære Damedag spilles mandag 2.mai. Vi forsøker med en endring i år. Damedagene spilles i to klasser, A-klassen med Hcp opp t.o.m 21.9, og B-klassen med Hcp 22.0-54. 

Spillere med Hcp som ligger på vippen mellom de to klassene, fullfører måneden i den klassen de spilte månedens første damedag. 

A-klassen spiller som tidligere år annenhver mandag Stableford og Slagspill, mens B-klassen alltid spiller Stableford.


Vi forenkler også poengskalaen, og gir 15 poeng til vinneren i hver klasse, 12 poeng til 2.plass og 10 poeng til 3.plass. De påfølgende plasseringene får hhv 9,8,7,6,5,4 og 3 poeng. Deretter vil alle som har spilt få 2 poeng uavhengig av plassering.

De to beste damedag rundene pr måned er tellende, og de 5 beste i hver klasse vil bli premiert hver måned. Dersom det er 5 mandager i en måned vil 3 runder være tellende. 

På Avslutningsscramblen 3.oktober vil vi ha en skikkelig fin deltagerpremie, som trekkes ut blant alle som har deltatt på damedager gjennom sesongen. Man får et lodd i potten pr damedag man har deltatt på, så f.eks 10 spilte damedager gir 10 lodd osv.

Vi gleder oss til ny sesong, og oppfordrer i første omgang til påmelding til Åpningsscramblen 25.april. Kjekt å se at det allerede er kommet påmeldinger 🙂


En riktig god Påske ønskes dere alle, så sees vi plutselig på banen.

For Damekomiteen, Anne Friis Thommassen 🙂

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12