Sesongstart for damene

Hallo Damer 🙂


Nå er det ikke lenge før vi igjen kan samles på banen til Damedager, scrambler og hyggelig samvær. Alle sesongens aktiviteter skal nå være registrert i Golfbox.


Vi starter med Åpningsturnering 9 hull scramble med påfølgende mat, premieutdeling og sosialt samvær mandag 25.april. Det er åpnet for påmelding i Golfbox. 

Første ordinære Damedag spilles mandag 2.mai. Vi forsøker med en endring i år. Damedagene spilles i to klasser, A-klassen med Hcp opp t.o.m 21.9, og B-klassen med Hcp 22.0-54. 

Spillere med Hcp som ligger på vippen mellom de to klassene, fullfører måneden i den klassen de spilte månedens første damedag. 

A-klassen spiller som tidligere år annenhver mandag Stableford og Slagspill, mens B-klassen alltid spiller Stableford.


Vi forenkler også poengskalaen, og gir 15 poeng til vinneren i hver klasse, 12 poeng til 2.plass og 10 poeng til 3.plass. De påfølgende plasseringene får hhv 9,8,7,6,5,4 og 3 poeng. Deretter vil alle som har spilt få 2 poeng uavhengig av plassering.

De to beste damedag rundene pr måned er tellende, og de 5 beste i hver klasse vil bli premiert hver måned. Dersom det er 5 mandager i en måned vil 3 runder være tellende. 

På Avslutningsscramblen 3.oktober vil vi ha en skikkelig fin deltagerpremie, som trekkes ut blant alle som har deltatt på damedager gjennom sesongen. Man får et lodd i potten pr damedag man har deltatt på, så f.eks 10 spilte damedager gir 10 lodd osv.

Vi gleder oss til ny sesong, og oppfordrer i første omgang til påmelding til Åpningsscramblen 25.april. Kjekt å se at det allerede er kommet påmeldinger 🙂


En riktig god Påske ønskes dere alle, så sees vi plutselig på banen.

For Damekomiteen, Anne Friis Thommassen 🙂

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen