Dame Scramble 30.mai

Da var årets andre scramble gjennomført. 52 damer / 13 lag stilte til start. Ekstra kjekt at mange deltok for første gang i går, og enda kjekkere at flere av dem ga uttrykk for at dette var så gøy at de ønsker å være med neste gang også. 

Vi kommer ikke utenom å nevne været, som i går viste seg mer og mer fra sin beste side etterhvert som runden skred frem. Det er et godt tegn når flere damer, både underveis og i etterkant ga uttrykk for at » Vi skulle spilt 18 hull i dag». Når banen også er så flott som nå, blir jo det meste bra.

Det er alltid godt med mat etter en runde golf, og etter å ha inntatt lasagne og fruktsalat i restauranten var det premieutdeling for damedagene i mai, scramblen og doorprizes. Våre botaniske venner fra Bjørkespretten gartneri bidro med noen ekstra blomster, så det var et rikholdig premiebord.

Så over til resultatene:

De som ikke fikk gavekortene sine i går, kan hente disse i Proshopen.


Damedager i Mai:


Klasse A

1. NOK 600,- Sissel Meling 27 poeng 

2. NOK 400,- Main H. B. Thomassen 25 poeng

3. NOK 300,- Bodil Borgen 24 poeng

4. NOK 200,- Hilde Erevik Ronold 24 poeng

5. NOK 150,- Karen Woie 21 poeng


Klasse B

1. NOK 600,- Inger Elle 27 poeng

2. NOK 400,- Wenche N. Fløisvik 21 poeng

3. NOK 300,- Berit Jorunn Lea 20 poeng

4. NOK 200,- Tora Elisabeth M. Haver 19 poeng

5. NOK 150,- Liv Lokna 19 poeng


Scramblen ble også denne gangen jevn og spennende , med 1 lag som brukte 39 slag, og hele 3 lag med 40 slag som de beste. De 4 beste lagene fikk gavekort i premie. Vinnerlaget ble: Anne Friis Thommassen, Bodil Jane Helgeland, Brit Norheim Larsen og Tone Willoch Rettedal 🙂


Nærmest pinnen på hull 3 : Bodil Jane Helgeland

Lengste Drive hull 6: Margaret Åsly

Nærmest strek i Fairway hull 9: Elisabeth Nevland


Stor takk til Tim & Irene i Proshopen for god hjelp med utplassering av skilt og måleutstyr samt bidrag til premiebordet. Takk også til alle dere damer som deltar og bidrar med godt humør og god stemning. Praten gikk og latteren satt løst 🙂

Neste scramble er avslutningsturneringen 3.oktober. Vi har lagt opp til et arrangement med mat, premieutdeling og doorprizes etter vanlig damedag mandag 29.august. Mer informasjon kommer etter ferien.
Til slutt oppfordres alle til å delta og spille damedager hver mandag. Det vil være turnering hver mandag i hele sesongen.

Ønsker dere alle en fin sommer og god golf 🙂


For Damekomiteen, Anne Friis Thommassen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen