Resultater seniorturnering 25. mai

Sesongens andre slagspillturnering ble i dag spilt med 50 deltakere på en kjempegod bane. Været ble igjen bedre enn varslet og enkelte regnbyger la ingen demper på en fin runde. De tre beste spillerne i hver klasse ble denne gangen:

H 56: Nr. 1 Tor Hoff +1 Nr. 2 Kjell Willy Steine +2 Nr. 3 Jakob Knudsvik +2

D 46: Nr. 1 Aase Bye +1 Nr. 2 Karly Idland Krag +2 Nr. 3 Bea Lange Kloster +2

H 52: Nr. 1 Øivind Jan Veholmen -1 Nr. 2 Øystein Egeland -1 Nr. 3 Geir H. Moen +3

De fire beste i herreklassene og de tre beste i dameklassen kan hente sine velfortjente gavekort hos Tim/Irene i Proshop. Vi gratulerer vinnerne og ønsker alle velkommen til ny utsatt turnering den 15. juni. Da skal vi spille stableford. Uken etter, den 22. juni, blir det ny slagspillturnering.

Seniorkomitéen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus