St.Hans Mix

Fredag 24.06 er det duket for St.Hans mix på klubben.

For påmelding klikk her.

Turneringen er kun for spillere som danner side (par) av dame/herre, dame/dame eller herre/herre. Hvis det er ulike partall, må siste påmeldte par enten strykes, eller paret kan skaffe markør.

Greensome er en modifisert form for Foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre på. Den ene som ikke slo den valgte ballen, slår det andre slaget. Deretter spilles det som Foursome (regel 29.0). Greensome spilles ikke med provisorisk ball fra utslagsstedet. Hvis begge ballene går ut, må man velge en av ballene, som laget da må forholde seg til – og den andre spilleren spiller ut på nytt med lagets tredje slag.

Turneringen starter kl. 17.00 og det blir en liten orientering 16.40.

St.Hans Mix’en er en tradisjonsrik SGK turnering som ble startet i 1971. De første årene hadde en picnic og stort bål ved Stokkavannet. Senere satt vi rundt greenen på 18ende med våre kurver. Så ble måltidet lagt til Klubbhuset. Et par år ble det montert høytalere og vi danset på plassen forn huset. Vi håper at det også i år blir god deltagelse med eldre og nyere medlemmer. 

Det siste laget som melder seg på hvis det da blir odde par, risikerer å ikke kunne få starte med mindre de kan stille på kort varsel hvis et annet trekker seg.

Etter spill er det lagt opp til midddag i Klubbhuset.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen